Go to Top

Afspraken maken en verzetten

Afspraak maken

Bij Kliniek Noordzee behandelen we altijd op afspraak. U kunt bij ons telefonisch of aan de balie afspraken maken tijdens onze openingstijden. Tevens beschikken wij over een webagenda. Via de webagenda kunt u een controle-afspraak of een behandeling plannen, verzetten en afzeggen. Klik hier om naar onze webagenda te gaan.

Controles worden elk half jaar uitgevoerd. Na de behandeling meldt u zich aan de balie om een vervolg- en/of controle afspraak in te plannen.

Afspraak verzetten

Uiteraard kan het voorkomen dat u een keer verhinderd bent op het moment van een afspraak. Als u een afspraak niet na kunt komen, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk aan ons laten weten omdat we anders verplicht zijn de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen. Daar doet u uzelf, noch ons een plezier mee. Bel tenminste 24 uur van tevoren af!

Tandartsangst?

Tandartsangst (Dentofobie) overkomt de beste. Stel uw bezoek niet langer uit. Geef het ons aan, dan houden we daar rekening mee tijdens de behandeling. Laat ons u helpen uw angst te overwinnen. Laat uw telefoonnummer achter via het contactformulier en wij bellen u op voor een intakegesprek.