Go to Top

Donatie Tandheelkundig Materiaal

Dit voorjaar zijn wij door mevrouw Klooster van Stichting Hulp aan Nubra benaderd voor een donatie tandheelkundig materiaal. De stichting heeft de doelstelling om financiële ondersteuning te bieden en zo de bouw van een medisch centrum te kunnen voltooien. Op deze manier kan medische hulp op het gebied van tandheelkunde en mondzorg aangeboden worden in Nubra en Ladakh in India.

Donatie tandheelkundig materiaal

Mevrouw Klooster is al jarenlang patiënte in onze praktijk en vroeg ons om een donatie tandheelkundig materiaal voor haar volgende reis naar India. Enthousiast hebben wij alle kasten en archieven opengetrokken. Instrumentaria waar wij niet meer mee werken zijn verzameld.

Onze tandheelkundige zorg ook een beetje in India

U kunt denken aan instrumenten voor “oude” grijze casino online vullingen, dubbelzijdige instrumenten waarvan één kant niet meer voldoet en vervangen, gemoderniseerde apparatuur. Instrumenten die bij ons hun waarde hebben verloren zijn in Nubra zeer welkom is gebleken. Wij zijn dan ook zeer dankbaar voor de mogelijkheid een rol te kunnen spelen in het aanbieden van tandheelkundige zorg op plaatsen waar dat niet zo voor de hand liggend is. Als grote verrassing kregen wij deze week een mooie collage!

Meer informatie over stichting Stichting Hulp aan Nubra
www.nubra.nl

https://www.klinieknoordzee.nl/wp-content/uploads/2014/09/Nubra-300×225.jpg