Orthodontist IJmuiden | Kliniek Noordzee

Orthodontist IJmuiden

Bent u op zoek naar een ervaren orthodontist? Denkt u dat u of uw kind een beugel nodig heeft? In tandartsenpraktijk Noordzee Kliniek in IJmuiden bent u van harte welkom. Onze orthodontist kijkt naar de groei van uw gebit en naar mogelijke complicaties. Zo kunt u bijvoorbeeld problemen ervaren als u te veel of te weinig ruimte tussen uw tanden heeft, of als uw tanden scheef staan. In omgeving IJmuiden zijn we een bekend gezicht.

Neem contact op met Kliniek Noordzee

Tandarts-IJmuiden

Wat doet een orthodontist?

Een orthodontist is een specialist die zich focust op de groei van uw gebit. Naast de tandartsopleiding heeft de orthodontist een extra opleiding gedaan om een echte professional te worden in de groei van het gebit. Aan de hand van fotomateriaal en de juiste technieken kan de orthodontist een inschatting maken van de groei van het gebit en op tijd ingrijpen. Het gebit van een kind of jongvolwassene kan nog veel schuiven en dit kan voor problemen of een schreef gebit leiden. Ook verstandskiezen kunnen de groei van het gebit in de weg zitten. Als de tandarts zulke dingen ziet, wordt u doorverwezen naar de orthodontist. De orthodontist kan u adviseren om een beugel te nemen zodat uw tanden weer recht groeien.

Persoonlijke aanpak en maatwerk advies

Bij Noordzee Kliniek heeft u een vaste orthodontist. We begrijpen dat een beugel spannend kan zijn, dus daarom doen we er alles aan om u zich thuis te laten voelen. Een vertrouwd gezicht helpt daarbij. Aan de hand van moderne apparatuur kan onze orthodontist goed zien hoe uw gebit eruit ziet en waar er zich eventuele problemen voordoen. Met fotomateriaal kunnen we u ook laten zien waarom we een behandeling adviseren. Aan onze orthodontist kunt u alle vragen stellen. Zo zijn we een vertrouwd gezicht in omgeving IJmuiden en een plek waar u zonder spanningen heen gaat.

Neem contact op met Kliniek Noordzee

VerzekeringTandarts-IJmuiden

Een behandeling bij de orthodontist is vaak niet verzekerd bij een basisverzekering. Het is wel mogelijk om de behandeling te verzekeren in een aanvullende verzekering. Onze specialisten kunnen u adviseren over deze verzekering. Ook kunt u uw eigen verzekering vragen welk pakket u kunt aanschaffen voor de behandeling bij onze orthodontist.

 

Inschrijven bij Tandarts IJmuiden Noordzee

Wilt u zich graag inschrijven bij onze tandartsenpraktijk? U bent van harte welkom. Online kunt u zich inschrijven door ons digitale inschrijfformulier in te vullen en uw vorige tandarts in te lichten. De rest verzorgen wij voor u. Zo nemen wij contact op met uw verzekeraar en voegen wij u toe aan ons klantenbestand zodat u makkelijk een afspraak kunt maken. Heeft u toch liever iemand aan de lijn? Of bent u een bestaande klant en heeft u een vraag? Dan kunt u ons bellen via 0255-512219.

Schrijf u in bij Tandarts IJmuiden

 

Inschrijven

Schrijf u nu in bij Kliniek Noordzee.

Meer informatie