Go to Top

Uw Rekening via Infomedics

Rekening via Infomedics

Waarom Infomedics?
Uw zorgaanbieder zorgt liever voor u, dan dat zij veel tijd besteden aan de financiële administratie. Daarom hebben zij het versturen en innen van nota’s overgedragen aan Infomedics. Infomedics is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, opticiens, audiciens, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u?
De nota van uw behandeling, verrichting of (zorg-)product ontvangt u van Infomedics. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw (zorg-)verzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw (zorg-)verzekeraar worden vergoed.

Betalingsregeling
Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een nota in één keer te betalen en bieden uw patiënten, die net iets meer ruimte nodig hebben om een nota te voldoen, graag de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

De voorwaarden van deze regeling zijn te vinden op www.infomedics.nl

Is bovenstaande regeling geen optie? Wij helpen uw patiënten graag bij het vinden van een passende oplossing.

Digitale facturatie via www.infomedics.nl
U kunt ervoor kiezen om uw nota’s digitaal te ontvangen. Op infomedics.nl heeft u een overzicht van al uw nota’s en persoonlijke gegevens.

Op tijd betalen
Betaal uw nota op tijd. Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen (na notadatum). Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Infomedics via 036 – 20 31 900 of ga naar infomedics.nl. U kunt hier bovendien direct de betaalstatus van uw nota controleren (ook als u geen account heeft).

Geeft uw adreswijziging tijdig door
Wij verzoeken u uitdrukkelijk adreswijzigingen tijdig door te geven aan ons, Infomedics en uw zorgverzekeraar. Het is daarnaast belangrijk dat u zich houdt aan de betalingstermijn zoals vermeld op de nota. Infomedics is namelijk wettelijk gerechtigd de nodige maatregelen te nemen om het openstaande bedrag te incasseren. Let op: de betalingstermijn van 30 dagen is bindend, ook wanneer de zorgverzekeraar de nota nog niet aan u heeft vergoed.