Over ons – Kliniek Noordzee – IJmuiden

Over ons

Welkom in het voormalige bankgebouw ‘Noordzee’ in IJmuiden. Hier is sinds 2005 Kliniek Noordzee gevestigd. In onze drukbezochte praktijk levert ons team met volledige toewijding hoge kwaliteit mondzorg. Met oog voor u als patiënt én als mens.

Groot aantal behandelingen

U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Elk lid van ons team is uitstekend geschoold en heeft haar/zijn eigen taken. Naast reguliere controles en mondzorg kunt u als patiënt bij ons terecht voor esthetische behandelingen, implantologie, parodontologie, orthodontie of een kunstgebit. Ook beschikken we in Kliniek Noordzee over een speciaal kinderbehandelteam.

Persoonlijke begeleiding

Wij begeleiden u in de vorm van informatie en uitleg over mondgezondheid en -verzorging. De mondhygiënist/preventieassistent helpt u uw gebit schoon te houden. Ook kan zij of hij u adviseren over goede preventie van gaatjes en andere problemen. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen!

Onderdeel van PDA

Kliniek Noordzee is onderdeel van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen.