Spoed – Kliniek Noordzee – IJmuiden

Spoed

Spoedhulp bij spoedgevallen en voorrang

Heeft u last van acute kiespijn, dan streven wij ernaar u dezelfde dag nog te helpen. Met de spoedhulp van Kliniek Noordzee krijgt u dus eigenlijk voorrang. Belt u ons dan wel zo vroeg mogelijk op de dag! Het kan zijn dat u even moet wachten voordat u aan de beurt bent, wij hebben immers geen tijd voor u kunnen reserveren in de agenda.

Bent u nog niet bij ons ingeschreven als patiënt, dan dient u bij ons contant of per PIN af te rekenen na de behandeling. Neem ook altijd uw legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas mee.

Buiten onze openingstijden

Buiten onze openingstijden kunt u voor spoedeisende klachten contact opnemen met het Tandarts Bemiddelings Bureau. Zij zullen voor spoedhulp u in contact brengen met de dienstdoende tandarts en zijn bereikbaar op telefoonnummer:

Echte spoedgevallen zijn:

  • Een uitgeslagen of loszittende tand door een ongeluk of een slag of stoot
  • Een afgebroken tand waarbij een groot stuk is afgebroken
  • Een nabloeding na het trekken van een tand of een kies

Wederzijds begrip

Waar redelijk en haalbaar krijgen spoedgevallen bij Kliniek Noordzee dus voorrang. Ook kunnen er complicaties optreden tijdens geplande behandelingen. Dat kan betekenen dat wij iets uitlopen en u even moet wachten. Dat is vervelend, maar wij rekenen op uw begrip. Ook u wilt toch graag snel geholpen worden, mocht u een keer met pijn bij ons aankloppen!