Kliniek Noordzee | Spoed Tandarts IJmuiden
Header afbeelding

Kliniek Noordzee | Spoed Tandarts IJmuiden

Heeft u met spoed een tandarts in IJmuiden nodig? Neem dan direct contact met ons op en bel 0255-512219. Ook als u niet bij ons ingeschreven staat, nemen wij graag uw klachten weg en behandelen wij u graag. Onze ervaren medewerkers helpen u om zo snel mogelijk van uw klachten af te zijn. Zo streven we ernaar om u binnen 24 uur te behandelen als er spoed is. Dit is afhankelijk van uw klachten en de ruimte in onze agenda’s. 

 

Lees meer over mondaandoeningen

Spoed buiten openingstijden

Bel voor spoed buiten onze openingstijden direct met het Tandarts Bemiddelings Bureau via 020-3034500. Kliniek Noordzee is doordeweeks geopend van 08.00 tot 17.00. Helaas kunnen wij u niet behandelen na sluitingstijd. Het Tandarts Bemiddelings Bureau zal u in contact brengen met de dichtstbijzijnde tandarts die wel spoedbehandelingen kan uitvoeren buiten openingstijden. Bedenk echter wel of uw behandeling niet tot 08.00 kunt wachten. Behandelingen bij spoedtandartsen buiten openingstijden kunnen mogelijk voor extra kosten zorgen. 

Tandarts-IJmuiden

Wanneer is er spoed?

Als er spoed is, zetten onze medewerkers zich voor de 100% in om u zo snel mogelijk uw klachten te verzachten. Echter, bedenk goed of uw klachten om een spoedbehandeling vragen. Onze medewerkers zullen een telefonische triage afnemen zodat we kunnen bepalen hoeveel spoed er achter uw klachten zit. 

 

Kliniek Noordzee handelt met spoed als:

  • U heeft acute, hevige kiespijn (vaak na behandeling/ongeval)
  • Een tand is door een ongeluk, slag of stoot los komen te zitten
  • U heeft een nabloeding na een tandheelkundige ingreep
  • U heeft langdurig koorts na een tandheelkundige ingreep
  • Uw wang is langdurig gezwollen

Tandarts-IJmuiden

Spoed, maar niet ingeschreven

Bent u niet ingeschreven maar is er spoed? Dan bent u tijdens openingstijden ook welkom bij Kliniek Noordzee. Wij verlichten graag de pijn in uw mond. Bel ons via 0255-512219 en geef aan dat u niet ingeschreven staat. We vragen u dan contant of via PIN af te rekenen na de behandeling. Hiervoor hebben wij uw zorgverzekeringspas en uw legitimatiebewijs nodig. 

 

Wilt u een periodieke controle of heeft u vervelende klachten maar geen spoed? Schrijf u dan in bij onze praktijk via ons digitale inschrijfformulier. Hier kunt u ook meteen een afspraak inplannen. Ook vragen wij u dan om uw vorige tandarts in te lichten van deze overstap naar ons. Op basis van uw gegevens zullen wij u in het systeem zetten en zullen wij uw zorgverzekering inlichten. Heeft u toch liever iemand aan de lijn? Dan kunt u ons bellen via 0255-512219.

 

Schrijf u in bij Tandarts IJmuiden