Tandarts IJmuiden | Deskundige mondzorg in IJmuiden

Tandarts IJmuiden

Bij Tandarts IJmuiden doen we alles voor een stralende glimlach, ook voor mensen met angst voor de tandarts. Zo hebben we een eigen angsttherapeut met angstbehandelingen. Ook bieden we mondzorg van A tot Z met ervaren tandartsen,  mondhygiënisten, orthodontisten, protheticus, preventieassistenten en implantoloog. En onze persoonlijke aanpak zorgt voor een lach op uw gezicht. Zo zijn we een vertrouwd gezicht in de omgeving en een plek waar u met een gerust hart uw gebit laat verzorgen.

 

Schrijf u in bij Tandarts IJmuiden

Volledige mondzorg bij uw tandarts in IJmuiden

Heeft u pijn aan uw gebit of komt u voor een periodieke controle? Ons getraind team zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Zo doen we er alles aan om snel de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Veel van deze klachten kunnen we in onze praktijk behandelen, zoals wortelkanaalbehandelingen, het inmeten of repareren van een kunstgebit of het zetten van kronen en bruggen. Om te voorkomen dat u klachten krijgt, verzorgen onze mondhygiënisten uw gebit nauwkeurig en geven zij uw tips om uw gebit gezond te houden. 

Tandarts-IJmuiden

Uitstekende mondzorg bij Tandarts IJmuiden voor onder andere:

   • Periodieke gebitscontroles om klachten aan uw gebit te voorkomen
   • Wortelkanaalbehandelingen
   • Het repareren of inmeten van een kunstgebit
   • Advies over de beste mondzorg voor thuis
   • Mondzorg bij onze mondhygiënisten
   • Persoonlijke angstbehandelingen
   • Tandarts die ook Arabisch spreekt

Persoonlijke aanpak

Bij Tandarts IJmuiden doen we er alles aan om u zich thuis te laten voelen. Zo hebben we speciale angstbehandelingen, een tandarts die ook Arabisch spreekt en houden we de telefonisch wachttijd voor afspraken zo laag mogelijk. Voor spoedgevallen proberen we u nog dezelfde dag te behandelen. Blijkt uit uw controle dat er een behandeling plaats moet vinden? Dan kijken we samen met u wanneer we u zo snel mogelijk kunnen inplannen. Ook is ons personeel getraind in angstige patiënten. Als u aangeeft dat u angstig bent, dan houden  onze tandartsen en assistenten daar extra rekening mee. Zo zorgen we voor een stralende lach bij Tandarts IJmuiden.

 

Schrijf u in bij Tandarts IJmuiden

 

Tandarts-IJmuiden

Inschrijven bij Tandarts IJmuiden

Wij verwelkomen u graag in onze praktijk. U kunt zich eenvoudig inschrijven bij Tandarts IJmuiden via het digitale inschrijfformulier. Aan de hand van enkele persoonsgegevens kunnen wij uw inschrijving in orde maken. Ook nemen wij contact op met uw zorgverzekeraar. Het enige wat u verder nog hoeft te doen, is uw vorige tandarts op de hoogte stellen van uw overstap naar Tandarts IJmuiden. Wilt u zich liever telefonisch inschrijven of heeft u vragen? Bel ons dan via 0255-512219.

Inschrijven

Schrijf u nu in bij Kliniek Noordzee.

Meer informatie