Tandarts Velsen | Tandheelkunde, Orthopedie, Angstbehandeling
Header afbeelding

Tandarts Velsen

Bij Kliniek Noordzee garanderen we een stralende glimlach. We bieden mondzorg van A tot Z, maar ook angstbehandelingen of specialistische behandelingen zoals implantaten of protheses. Kliniek Noordzee staat bekend om de persoonlijke behandeling en is een vertrouwd gezicht in de gemeente Velsen. Zo zorgen we bij u voor een gezonde, stralende glimlach. 

 

 Schrijf u in bij Kliniek Noordzee

Tandarts-Velsen

Tandarts in Velsen voor volledige mondzorg

Wilt u een afspraak voor preventieve controle of heeft u last van klachten aan uw gebit? Het grote voordeel van Kliniek Noordzee is dat we veel specialismen in huis hebben. Zo hoeft u niet naar andere vestigingen en kunnen we snel schakelen. Als uit de controle of uit uw klachten blijkt dat er nader onderzoek verricht moet worden, plannen we meteen een afspraak in bij onze tandartsen voor orthodontie, prothesisten, implantologen of tandheelkundigen. U kunt bijvoorbeeld denken aan wortelkanaalbehandelingen, het zetten van implantaten, beugels inmeten of kunstgebitten repareren. Heeft u geen klachten en blijkt alles in orde? Dan verzorgen onze assistenten uw gebit grondig na de controle. Ook geven zij tips hoe u uw gebit thuis het best kunt verzorgen. 

 

Tandarts Velsen voor mondzorg van A tot Z:

  • Preventieve controles om klachten te voorkomen
  • Orthodontie
  • Implantaties
  • Protheses
  • Tandarts die ook Arabisch spreekt
  • Het repareren of inmeten van een kunstgebit of beugel
  • Deskundig advies hoe u thuis uw gebit verzorgt

 

Persoonlijke aanpak

Kliniek Noordzee staat in Velsen en omstreken bekend om de persoonlijke benadering. Met onze gespecialiseerde angsttherapeut behandelen wij u ook graag als u angstig bent. In dit traject leren wij u of uw naaste(n) om te gaan met de spanning van de tandarts. Daarnaast hebben we een tandarts in huis die ook Arabisch spreekt, zodat we u mogelijk ook op deze manier goed kunnen uitleggen hoe gezond uw gebit is. De wachttijden proberen we altijd zo laag mogelijk te houden, zodat u snel een medewerker aan het woord krijgt. Spoedgevallen behandelen we soms nog dezelfde dag, afhankelijk van de agenda’s en de ernst van de klacht. Zo zorgen ervoor dat u weer met een gezonde, stralende de praktijk verlaat.

Tandarts-IJmuiden

Inschrijven bij Tandarts gemeente Velsen

Wilt u zich inschrijven bij Kliniek Noordzee? Dan bent u van harte welkom. Via ons digitale inschrijfformulier kunt u zich eenvoudig inschrijven. Ook vragen we u om uw vorige tandarts te informeren over uw overstap naar Kliniek Noordzee. Vervolgens nemen wij contact met u zorgverzekeraar op en zetten wij uw gegevens in ons systeem. Wilt u zich liever telefonisch inschrijven of heeft u vragen? Bel ons dan via 0255-512219.

 

 Schrijf u in bij Kliniek Noordzee