Tandarts Driehuis | Moderne praktijk | Mondzorg van A tot Z

Tandarts Driehuis

Kliniek Noordzee is een grote tandartsenpraktijk in omgeving Driehuis waar een persoonlijke aanpak centraal staat. We bieden speciale angstbehandelingen aan via onze in-house angsttherapeut. Ook spreekt een van onze tandartsen Arabisch. Ons ervaren team met tandartsen, mondhygiënisten, tandartsen voor orthodontie, preventieassistenten en implantoloog staat voor u klaar. We zijn een vertrouwd gezicht in omgeving Driehuis en bieden u een plek waar u zonder spanningen heen gaat.

 

 Schrijf u in bij Tandarts Driehuis  

 

Volledige mondzorg bij uw tandarts in Driehuis

Maakt u een afspraak voor een controle of heeft u klachten? Tijdens de gebitscontrole kijkt de tandarts nauwkeurig hoe we gebitsklachten kunnen voorkomen. Zo behandelen onze tandartsassistenten uw gebit grondig na uw controle. Daarnaast maken we periodiek controlefoto’s om klachten te voorkomen en snel in te kunnen zien waar eventuele klachten vandaan komen. Met onze in-house implantoloog, tandartsen voor orthodontie, protheticus, parodontoloog en tandheelkundigen biedt Kliniek Noordzee veel professionele behandelingen aan. Zo kunnen we uw klachten binnen de praktijk oplossen. Dat is efficiënter, sneller en persoonlijker. Is er spoed? Voor spoedgevallen dient u direct telefonisch contact met ons op te nemen. Samen kijken we hoe we u zo snel mogelijk kunnen behandelen.

 

Waar Kliniek Noordzee in omgeving Driehuis voor staat:

  • Nauwkeurige gebitscontroles om klachten te voorkomen
  • Een implantoloog, orthodontie en protheticus in de praktijk
  • Moderne praktijk met kortere wachttijden
  • Specialisme in angstbehandeling
  • Mogelijkheid tot arabisch-sprekende tandarts
  • Mogelijkheden voor spoedbehandelingen

Bang voor de tandarts? 

Bij Kliniek Noordzee zorgen we ervoor dat u zich thuisvoelt, ook als u angstig bent voor de tandarts. Mondzorg is namelijk voor iedereen belangrijk. Met een eigen angsttherapeut in de praktijk begeleiden wij u. Niet alleen zorgen we voor een persoonlijke aanpak, maar we achterhalen de reden voor uw angst of paniekaanvallen. Onder begeleiding van een expert krijgt u een prettigere ervaring binnen onze tandartsenpraktijk en leren we u deze angst beheersen.

Tandarts-IJmuiden

Inschrijven bij Kliniek Noordzee in omgeving Driehuis

We heten u van harte welkom bij Kliniek Noordzee. Wij vragen u om ons digitale inschrijfformulier in te vullen. Hier kunt u meteen een afspraak inplannen. U dient enkel nog uw vorige tandarts in te lichten. De rest regelen wij voor u. We nemen contact op met uw zorgverzekeraar en we zetten u in ons klantenbestand. Heeft u toch liever iemand aan de lijn? Dan kunt u contact opnemen via 0255-512219.

 

Schrijf u in bij Tandarts IJmuiden

 

Inschrijven

Schrijf u nu in bij Kliniek Noordzee.

Meer informatie