Tandarts IJmuiden Noordzee | Geen angst voor de tandarts

Tandarts IJmuiden Noordzee

Tandarts IJmuiden is een grote tandartsenpraktijk waar we ons inzetten op een persoonlijke aanpak. Zo bieden we speciale angstbehandelingen met onze in-house therapeut en spreekt een van onze tandartsen arabisch. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten, tandartsen voor orthodontie, preventieassistenten en implantoloog staan voor u klaar. Zo zijn we een vertrouwd gezicht in omgeving IJmuiden en een plek waar u zonder spanningen heen gaat. Is er spoed? Neem dan meteen contact op.

Schrijf u in bij Tandarts IJmuiden Noordzee 

tandarts-ijmuiden

Volledige mondzorg bij uw tandarts in IJmuiden

Komt u langs voor een periodieke controle of heeft u klachten? Tijdens de controle zullen de tandartsassistent en tandarts nauwkeurig kijken hoe zij gebitsklachten kunnen voorkomen. Zo behandelen onze tandartsassistenten uw gebit grondig na uw controle. Bij klachten gaan we na waar deze klachten vandaan komen. Tandarts IJmuiden Noordzee biedt veel professionele behandelingen aan met onze implantoloog, tandartsen voor orthodontie, protheticus, parodontoloog en tandheelkundigen. Hierdoor kunnen we uw klachten binnen de praktijk oplossen. Dat is persoonlijker, sneller en efficiënter. Is er spoed? Voor spoedgevallen dient u direct telefonisch contact met ons op te nemen. Samen kijken we hoe we u zo snel mogelijk kunnen behandelen.

Volledige mondzorg bij IJmuiden Noordzee 

  • Periodieke gebitscontroles om klachten aan uw gebit te voorkomen
  • Implantoloog in de praktijk
  • Orthodontie onderdeel van de praktijk
  • Een eigen protheticus in huis
  • Grote praktijk waardoor er kortere wachttijden zijn
  • Specialisme in angstbehandeling
  • Mogelijkheid tot arabisch-sprekende tandarts
  • Spoedbehandeling mogelijk

Angst voor de Tandarts? 

Bij Tandarts IJmuiden Noordzee voelt u zich thuis, ook als u angstig bent voor de tandarts. Binnen de praktijk hebben we een angsttherapeut om u te begeleiden. Niet alleen een persoonlijke aanpak is heel belangrijk, maar ook achterhalen we het trauma of uw paniekaanvallen. Door onder begeleiding van een professional een prettigere ervaring binnen onze tandartsenpraktijk te ervaren, leren we u deze angst beheersen. Want mondzorg is voor iedereen. 

tandarts-ijmuiden

Inschrijven bij Tandarts IJmuiden Noordzee

U bent van harte welkom bij Tandarts IJmuiden Noordzee. Daarvoor vragen wij u om ons digitale inschrijfformulier in te vullen en uw vorige tandarts in te lichten. De rest verzorgen wij voor u. Zo nemen wij contact op met uw verzekeraar en voegen wij u toe aan ons klantenbestand zodat u makkelijk een afspraak kunt maken. Heeft u toch liever iemand aan de lijn? Dan kunt u ons bellen via 0255-512219.

Schrijf u in bij Tandarts IJmuiden

 

Inschrijven

Schrijf u nu in bij Kliniek Noordzee.

Meer informatie